AM Telecom | Toestellen, centrales en applicaties
90
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-90,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Toestellen, centrales en applicaties

Toestellen voor de NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net.

AM Telecom levert het complete assortiment NEC toestellen vast en VOIP voor de NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net.

Het assortiment bestaat uit een aanbod voor analoog, digitaal en VOIP. De Ergoline digitale, Baseline analoge, DECT, IP DECT en SIP toestellen zijn toestellen die door NEC voor de SOPHO iS3000 – SIP@Net omgeving worden geleverd en ondersteund.

We hebben ook regelmatig veschillende partijen refurbished gebruikte toestellen. Voor het actuele aanbod en de beschikbaarheid hiervan kunt u hier vrijblijvend informatie opvragen, natuurlijk kan dit ook telefonisch.

Ook leveren wij een uitgebreid assortiment aan headsets, bedraad en draadloos. Voor iedereen de juiste headset voor een optimaal gebruiksgemak.  Verder hebben wij de mogelijkheid tot het leveren van producten voor call recording (dit op aanvraag). Bellen kan natuurlijk ook altijd.

Als uw (merk) telefooncentrale, applicatie of toestel er niet bij staat, kijk dan ook bij Telematch of stuur ons een email.

Producten

NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net.

AM Telecom levert, onderhoudt en beheert de complete NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net serie telefooncentrales.

De bekende serie PHILIPS SOPHO iS3000 PABX’n bestond uit de NEC PHILIPS SOPHO iS3010 tot 96 poorten, de NEC PHILIPS SOPHO iS3030 tot 256 poorten of de NEC PHILIPS SOPHO iS3030 extended tot 608 poorten en de NEC PHILIPS SOPHO iS3050 tot 1216 poorten.

Deze serie kunnen wij onder voorbehoud van de aanwezige voorraad nog steeds refurbished leveren. Hiervoor kunt u hier vrijblijvend meer informatie opvragen. Uiteraard kunt u ook telefonisch informatie inwinnen hierover.

De huidige versie is de NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net in een 19 inch versie. Hiermee kan nu IP en traditionele TDM-telefonie worden gecombineerd binnen één platform. Deze PABX is geschikt voor ieder gewenst aantal poorten tusse de 50 en 5000. Dit afhankelijk van het aantal modules en de bijbehorende licentie. Uiteraard zijn ook de bestaande omgevingen, zoals eerder genoemd geschikt of geschikt te maken via een upgrade hiervoor.

Ook kan de NEC SIP@Net op een server als VOIP centrale worden geïnstalleerd, wanneer u volledig over wilt op IP-telefonie. Deze configuratie is uiteraard nog steeds te koppelen aan Uw eventuele huidige systeem van NEC uit de SOPHO iS3000 reeks.

Denkt u aan een VOIP omgeving dan is de NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net via een simpele migratie aan te passen voor IP-telefonie met behoud van de huidige infrastructuur.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van vervanging of uitbreiding van Uw huidige PABX neem vrijblijvend contact met ons op. Wij hopen dan samen met u tot een passende oplossing te kunnen komen.

Als uw (merk) telefooncentrale, applicatie of toestel er niet bij staat, kijk dan ook bij Telematch of stuur ons een email.

Producten

NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net Applicaties.

Om de functionaliteit van Uw centrale uit te breiden biedt NEC een ruime keuze uit verschillende applicaties voor de NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net.

Zo zijn er applicaties ten behoeve van het eigen beheer van Uw NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net PABX, zoals MA4000 en applicaties ten behoeve van gespreksafhandeling zoals BusinessConnect.

BusinessConnect is verder ook in te richten voor Voice Mail, Contact Centre toepassingen en is te koppelen aan het Outlook adresboek voor adres en telefoonnummmer gegevens.

Verder zijn er nog applicaties zoals TABS voor kostenregistratie, toegang tot de laatste standaards, zoals SIP en Microsoft’s Office Communications Server (OCS), en meer.

Voor een nadere omschrijving van al deze applicaties zie de verschillende applicatie categoriën of neem vrijblijvend contact met ons op voor een invulling van Uw specifieke wensen.

Als uw (merk) telefooncentrale, applicatie of toestel er niet bij staat, kijk dan ook bij Telematch of stuur ons een email.

Producten