AM Telecom | Service
230
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-230,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.7,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Service

NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net.

AM Telecom beseft hoe belangrijk telecommunicatie voor Uw organisatie is, en biedt daarom solide servicecontracten aan voor Uw NEC SOPHO iS3000 – SIP@Net omgeving.

U kunt kiezen uit servicecontracten met een response tijd van 2, 4 of 8 uur binnen kantoortijd van maandag tot en met vrijdag, maar ook 24 uur per dag 7 dagen per week.

Vrijblijvende offerte.

Door de platte organisatie structuur binnen AM Telecom, heeft u als klant altijd snel reactie op Uw wensen en vragen. Ook Uw storingsmeldingen kunnen hierdoor accuraat en snel worden opgelost wat resulteert in een uitstekende service naar u toe.

Vraag voor een vergelijk van onze service/prijsverhouding een geheel vrijblijvende offerte aan voor een servicecontract. Wij zullen u nu en in de toekomst graag van dienst zijn.

Telematch.

Als uw (merk) telefooncentrale, applicatie of toestel er niet bij staat, kijk dan ook bij Telematch of stuur ons een email.